Centrul nostru de scufundari este situat in Eforie Nord langa complex Steaua de Mare. Aici puteti avea parte de experienta unui personal calificat, gata oricand sa raspunda nevoilor dumneavoastre si sa ofere clientilor sansa de a descoperii adancurile Marii Negre si un nou hobby.

Centrul desfasora cursuri pentru pregatirea scafandrilor comerciali si de agrement care au loc atat la baza din Eforie Nord cat si in alte locatii din zona Marii Negre sau destinatii internationale.

Echipamentele noi pot fi inchiriate sau achizitionate de clienti la cele mai bune preturi din piata acest lucru fiind posibil datorita lungii colaborari pe care Nemo Diving Center o are cu totii furnizorii de echipamente si servicii din acest domeniu.

La baza centrului se afla si plaja special amenajata pentru clientii si cursanti care vin aici, sederea fiind gratuita.

Tot prin intermediul centrului de scufundari puteti gasi servicii de cazare in Eforie Nord sau Constanta in cazul in care doriti sa petreceti vacanta la mare.

Scufundarile reprezinta mai mult decat un hobby, sunt un mijloc de a descoperii lumea subacvatica si de a avea parte de experiente unice de a afla lucruri noi si de ati face noi prieteni. Daca toate acestea te-au convins, te asteptam alaturi de noi In Cautarea Capitanului Nemo.